És aquest lloc web segur?
La Wikimedia Foundation és un lloc web per a fer donacions totalment segur. Després de clicar sobre un bàner o un enllaç per fer una donació, se’t dirigirà a una pàgina d’un lloc web segur (https); tota la informació es codifica i es tracta seguint els més alts estàndards de protecció de dades.
El meu sistema de pagament preferit encara no és ofert per la Fundació Wikimedia.
Sentim molt no poder proveir actualment el vostre mètode de pagament preferit; en futures campanyes esperem tenir millors opcions per a fer donacions en diferents monedes. Us demanem que comproveu en aquesta pàgina altres opcions disponibles: altres formes de donació.
Per què ha estat rebutjada la meva donació mitjançant targeta de dèbit/crèdit?
Si el vostre pagament ha estat rebutjat, comproveu la targeta de dèbit/crèdit per a aquests casos:
- La vostra targeta de dèbit/crèdit ha de ser activada per a ús internacional. És possible que les targetes que només poden ser utilitzades en el vostre país (targetes domèstiques) no siguin acceptades en aquests moments. Poseu-vos en contacte amb el vostre banc i demaneu l'activació d'accés internacional.
- A la UE i al Regne Unit, on alguns bancs exigeixen que s'associ un pin a la teva targeta de crèdit (3D Secure), posen molt més èmfasi en la seguretat. Si no hi ha pin o no coincideix pot ser un dels motius del rebuig; potser hauràs de contactar amb el teu banc emissor per resoldre-ho.
- No totes les targetes virtuals poden ser acceptades actualment. Les targetes virtuals són utilitzades sovint per a compres en línia, per a protegir la vostra informació sensible. Tot i així, podeu estar segurs que el nostre processament de donacions està recolzat per sistemes professionals que compleixen totes les normatives i que la vostra informació serà gestionada amb extrema seguretat. Per tant, si la teva targeta virtual és denegada, fes sevir una targeta de crèdit/dèbit tradicional.
- Si esteu utilitzant la vostra targeta de dèbit, tingueu en compte que el codi de seguretat (CVV) és opcional. Si la vostra targeta de dèbit no té un CVV podeu deixar el camp en blanc.
- El vostre banc pot haver protegit la transacció. Això és particularment possible si aquesta és la primera vegada que esteu fent una donació a Wikimedia. Poseu-vos en contacte amb el vostre banc i demaneu-los que no bloquegin futures transaccions a Wikimedia, permetent que les vostres futures donacions siguin processades. Si el teu banc o la targeta de crèdit de l’empresa no identifica la causa del problema, posa’t en contacte amb nosaltres a donate@wikimedia.org[1]. Per la teva seguretat, no incloguis els números de la targeta de crèdit en el teu correu electrònic.
Per què s'ha rebutjat la meva donació de PayPal?
Si la donació que has fet a través de PayPal s'ha rebutjat o s'ha cancel·lat la teva subscripció recurrent per fer donacions, posa’t en contacte amb el servei d'atenció al client de PayPal per a més informació. També pots trucar directament a PayPal al 888 221 1161 o al 402 935 2050 si truques des de fora dels EE. UU. Aquests són alguns dels motius més freqüents pels quals fallen les donacions:
- De vegades, PayPal requereix una forma de pagament de garantia per diversos motius, com ara per haver arribat al llindar de despesa mensual o per fer una transferència. Pots solucionar-ho afegint al teu compte una forma de pagament de garantia.
- Pot ser que algun cop PayPal mostri un missatge d’error comunicant que no tramitem les donacions fetes des d’algun país en concret. No obstant això, pot ser que rebis aquest missatge perquè PayPal necessita més dades identificatives teves. Per tal de solucionar-ho, posa’t en contacte amb el seu departament d’atenció al client. Això sol passar, sobretot, en algunes parts d'Àsia i de les Illes del Pacífic.
- Tingues en compte que, a causa de la normativa nacional, ja no podem tramitar les donacions de PayPal realitzades des de Singapur.
He rebut un missatge d'error, però encara puc veure el càrrec reflectit al meu extracte.
- Si has rebut un missatge d'error indicant que la transacció ha estat rebutjada, pot ser que la Wikimedia Foundation no hagi tramitat o acceptat la donació. Per a més informació sobre la teva donació, posa’t en contacte amb nosaltres a donate@wikimedia.org[1]. No incloguis els números de la targeta de crèdit en el teu correu electrònic.
- El càrrec pot aparèixer a la teva targeta, bloquejat pel banc, ja que es tracta d’un procediment operatiu estàndard per a qualsevol transacció en línia. Si la teva donació no s'ha realitzat amb èxit, el banc alliberarà l’import en uns 3-5 dies hàbils, en funció de les seves normes i reglaments. Si vols tornar a intentar fer una donació, visita la nostra pàgina Com fer un donatiu, on trobaràs un ampli ventall d’opcions.
Per què el formulari de donacions no reconeix les meves dades?
Assegura’t que el navegador està actualitzat, que té el JavaScript activat i que no tens certs dominis a la llista blanca. Comprova també per assegurar-te que has introduït correctament la informació en tots els camps, que la teva adreça de correu electrònic estigui ben escrita o que hagis introduït tots els números de la targeta de crèdit. Tingues en compte que, en aquests camps, els espais dobles poden donar error.
Per què rebo un avís de certificat erroni quan intento fer una donació?
No us amoïneu si veieu un avís de certificat erroni quan esteu intentant fer una donació. És molt probablement degut a una versió antiga del vostre navegador. Actualitzeu el vostre navegador o utilitzeu-ne un altre.
Per què no veig la meva moneda o país en el formulari de donació?
L'avís de donació que heu clicat està preparat per a ubicar-vos geogràficament en base a l'adreça IP que el vostre proveïdor d'Internet us ha assignat. Un petit nombre d'usuaris tenen problemes amb la localització via IP i necessiten un avís específic per al seu país (aquest problema és més freqüent si esteu viatjant). Si us trobeu en aquesta situació, envieu un correu electrònic a l'equip de donacions a donate@wikimedia.org[1]. Afegiu el nom del vostre país i/o la moneda per tal què us puguem enviar l'URL de donacions correcta.
Com puc actualitzar o cancel·lar la meva donació recurrent?
Per saber com cancel·lar o actualitzar els pagaments recurrents, consulta: Cancel·lar o canviar una donació recurrent.
Per què la quantitat que apareix en el meu compte bancari és superior a la quantitat de la meva donació?
Ni la Wikimedia Foundation ni les empreses que utilitzem per processar targetes de crèdit apliquen taxes de transacció a les donacions. No obstant això, en alguns casos, els bancs poden retenir impostos de transaccions transfrontereres i estrangeres. Ens esforcem per minimitzar aquest fenomen i demanem disculpes si se t’han aplicat aquests càrrecs. Com que nosaltres no cobrem aquestes taxes, no te les podem reemborsar, però si vols que et reemborsin la teva donació per compensar-les, envia un correu electrònic a donate@wikimedia.org[1].
Encara teniu problemes?
L'equip de donacions a la Fundació Wikimedia és reduït, assegureu-vos de llegir les preguntes habituals que teniu a dalt. Reviseu les nostres preguntes freqüents, donat que això us pot ajudar a resoldre els vostres problemes. Si encara teniu dubtes o necessiteu ajuda seguint la vostra transacció, podeu contactar-nos a donate@wikimedia.org[1]. Fes-nos saber quin navegador i quin enllaç per fer donacions estàs utilitzant, a més de proporcionar-nos una descripció o, si és possible, una captura de pantalla de l'error. No incloguis els números de la targeta de crèdit en el teu correu electrònic.
- ↑ Jump up to: 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 A causa del volum de consultes que rebem, utilitzem Zendesk com a plataforma de resposta a les persones que fan donacions. En enviar un correu electrònic a donate@wikimedia.org, entens que el Grup Zendesk tractarà la teva informació de conformitat amb els termes de Zendesk. Els usuaris dels següents països han de consultar la secció A de la política de privadesa de Zendesk per a obtenir més informació sobre les pràctiques específiques de Zendesk al seu país: Austràlia, Brasil, Canadà, Japó, Nova Zelanda i Singapur.